Er zijn geen waarschuwingen

Actuele verkeersinformatie

Het is van groot belang om op de hoogte te blijven van de actuele verkeersinformatie, zodat je de verkeersdrukte kunt vermijden en op tijd op jouw bestemming aankomt.

Op deze pagina vind je daarom een overzicht van de actuele verkeersinformatie, waarbij je een kaart ziet met de files van dit moment en een lijst met filemeldingen. Zo kun je snel en gemakkelijk zien waar er vertragingen zijn en welke routes je het beste kunt vermijden.

Ook kun je jouw route plannen met behulp van één van de routeplanners die we op onze website vermelden. Hierbij kun je denken aan de ANWB Routeplanner, ViaMichelin, TomTom, Waze, Google Maps en Routenet. Deze routeplanners geven niet alleen de snelste route weer, maar houden ook rekening met de verkeersdrukte en eventuele wegwerkzaamheden.

Actuele files

Bron: Google Maps

Wegwerkzaamheden

Logo Van A naar Beter

VanAnaarbeter.nl is een website van de Nederlandse overheid die zich richt op het verbeteren van de bereikbaarheid van Nederland. De website is bedoeld voor automobilisten en bevat informatie over verkeersproblemen, wegwerkzaamheden en alternatieve routes.

Op de homepage van VanAnaarBeter.nl is een interactieve kaart te vinden waarop de actuele verkeerssituatie wordt weergegeven. Hierop kun je snel zien waar er vertragingen zijn en welke wegen je beter kunt vermijden. Daarnaast vind je op de website informatie over geplande wegwerkzaamheden en evenementen die van invloed kunnen zijn op het verkeer.

Een ander handig onderdeel van de website is de routeplanner, waarbij je alternatieve routes kunt plannen als er sprake is van vertragingen of wegwerkzaamheden. Ook kun je hiermee de reistijd berekenen en eventuele kosten voor tolwegen en brandstof.

VanAnaarBeter.nl is een belangrijke informatiebron voor automobilisten die regelmatig op de weg zitten en op de hoogte willen blijven van de actuele verkeerssituatie.